Kontaktiraj nas

TEL: + 86-576-86089873
Faks: + 86-576-85062320
E-mail: sales@zjaike.com
Hangzhou Tvornica: NO.7,22nd St., Xiasha, Hangzhou, Zhejiang
Taizhou Tvornica: Yong'an industrijska zona, Taizhou, Zhejiang

Dom > Slučajevima

Slučajevima

Kao profesionalni proizvođač s bogatim iskustvom više od 24 godine, AIKE širok raspon proizvoda uključuje mlaz rukom za kosu, klima sušilo za ruke, inox ruke za kosu i malih ruku za kosu i razne rukom za kosu elektroničkih komponenti. AIKE razvojni tim se zalaže za integriranje najnoviji tehnološki i dizajn inovacije pomoću samo vrhunske materijale kako bi se osiguralo zadovoljstvo kupaca. Slučajevima aplikacija jesu kao što slijedi:


International Major suradnje projekta: 2012 olimpijske igre u Londonu


Na Olimpijskim igrama je najutjecajniji sportski događaj na svijetu i jedna od najvažnijih djelatnosti u svijetu. London 2012 olimpijske igre prostor za nabavu marke sušila za ruke---AIKE rukom za kosu (AK2006H).


2012 London Olympic Games.jpg


Postajama, zračnim lukama i drugim javnim mjestima: zračna luka Ningbo


Zračna luka Ningbo u skladu s prioritetom sigurnosti, uslužna izvrsnost razvoj načela za putnike, teret vlasnika, Zrakoplovne kompanije, prisutnost jedinice pružaju vrhunsku zaštitu. Higijena i okoliš je izuzetno važan u zračnoj luci. Kao visoke tehnologije, visoke kvalitete zagovornik, Marka AIKE sušila za ruke ima vrlo visoke frekvencije od koristi u glavne zračne luke u Kini.


Ningbo Airport.jpg


Bolnica


Zbog bolnice su mjesto gdje je čistoća važna, automatsko rukom za kosu su također izuzetno higijenski s mnogim modelima, uključujući tehnologiju da inhibiraju rast bakterija i plijesni. AK2030 pomaže bolnicama olakšaju muke na okoliš za više od 20 godina! Znamo da svaka bolnica zahod ima drugačiji dizajn i primjene zahtjeva, stoga postoji niz energetski higijenski sušila za izabrati iz, kao što su AK2006H, AK2070, omogućujući vašem objektu odabrati sušila za ruke s pravom protok zraka, zvuka i razina energije za vaš objekat.


Hospital.jpg


Škola


AK2900 je veliki pogodan za škole jer nudi prilagodljiv zvuk i zrak protok mogućnosti zadržati svoj volumen na minimum, tako da neće narušiti performanse učionica. Osim toga, zbog uviđa ekonomske i ekološke uštede, Dakle škole će također imati koristi od AIKE rukom za kosu. Prebacivanje iz papirnate ručnike da energetski sušila omogućava školama štedi potrošnju energije, smanjiti otpad i spremanje stabala a također nastavu studenti vrijednost održivost misije.


School.jpg


Velika Izložbena dvorana: Kanton sajam izložbene dvorane


Kantona sajam (China uvoz i izvoz roba fer) je bio uspješno čekanje više od 60 godina, koji je obuhvatan međunarodne trgovine događaj sa najdužu povijest, u najvećoj mjeri, najveći izbor roba i najbolji transakcije rezultate u Kini. Suradnja AIKE rukom za kosu i kantona fer dugi niz godina, je bio određen dobavljači kantona sajma u 2015.-2017, kako bi osigurao 370 sušila za ruke za Kanton sajam izložba dvorana (Pazhou izložbene dvorane) toaleta. Donijeti zdrave i udobne suhe ruke iskustvo za stotine milijuna ljudi svake godine.


Canton Fair.jpg


Lanac restorana: KFC


KFC ušao u Kini tržištu za više od desetljeća, u tako visoko konkurentan brze hrane uslužna industrija, zadržala snažan zamah razvoja. Pedantan usluga je važan razlog da KFC je nepobjediv. Kad god odrasli ili djeca, svi imaju osjećaj doma. Kako bi povećali njihovu udobnost, sušila za ruke AIKE nalaze se (AK2630T) u WC.


KFC.jpg


Zvijezda hoteli: Hotel Shanghai Hilton


Hilton, svjetski vodeći hotelski lanac, za stvaranje "naslovnica" luksuzne udobnosti iskustva kao cilj. Shanghai Hilton Hotel oštre zahtjeve detalje svugdje, sa najsuvremenijim namještajem, potpuno funkcionalna kuhinja, moderni aparati, i AIKE brand proizvoda: AK2030.


Hilton Hotel.jpg


Major suradnje projekta: 2022 azijskih igara stadion


Azijskim igrama je najveći sveobuhvatan igara u Aziji, u procesu prijave za azijske igre, Hangzhou iznijela koncept "zeleni, inteligentan, Thrifty i civilizirana" i to je ono što mi pridržavati AIKE rukom za kosu. Kao tvrtka posvećena razvoju brzom rukom za kosu, AIKE automatska električna sušila potpuno utjelovljuju karakteristike "zaštita okoliša" i "inteligenciju". Nakon žestoke konkurencije, AIKE sušilo za ruke je izabran kao službeni ruku sušenje strojeva za 2022 azijskim igrama u Hangzhou olimpijskog sportskog centra, glavni stadion azijskim igrama.


2022 Asian Games Stadium.jpg


Restoran


Transformacija koja se događa u mnogim moderan restoran unutar dizajn tijekom proteklih desetljeća, WC imaju postao područje koje i dalje sve više garner pažnju i okruženje i stil restoran WC su često vezani za na Kupčev blagovaonom iskustvo. Pažljivo dizajnirane sanitarije će imati pozitivan utjecaj na ugostiteljstva i sušilo za ruke je jednostavan i jeftin način za ažuriranje pojavu tuširanju. Štoviše, kao AK2800 inox sušila za ruke može poboljšati okruženje na WC jer oni ne uzrokuju začepljenja smeće limenke i pomoći u rješavanju problema papirnate ručnike ne može riješiti.


Restaurant.jpg